Kertfenntartási szolgáltatások

Szívesen vállaljuk magánkertek, társasházak, sportpályák, lakóparkok, szállodák zöldfelületeinek fenntartását, heti, kétheti, vagy akár havi rendszerességgel is. Irodaházak növényeinek gondozásában, növényi dekorációjának fejlesztésében is örömmel segítünk! Kertészmérnök ill. kerttechnikus kollégáink sok éves tapasztalattal a hátuk mögött szakszerűen és lelkiismeretesen gondozzák a rájuk bízott növényeket, kerteket.

Többéves tapasztalattal rendelkezünk az alábbi területeken:

  • családi házak kertjeinek fenntartása
  • tetőkertek, teraszkertek gondozása
  • sportpályák zöldfelületeinek fenntartása, intenzív igénybevételű gyep ápolása
  • irodaházak, székházak kertjeinek, illetve belső-külső növénydekorációjának ápolása

A gondozott kert legfontosabb részét a jól ápolt gyepfelület jelenti. A téli időszak utáni ápolási, szellőztetési munkák, majd az esetleges frissítés, gyommentesítés, de mindenekelőtt a rendszeres, sűrű öntözés és a rendszeres nyírás varázsolja széppé a kert fűvel borított tágas tereit.

Kertünk növényei a megfelelő fejlődéshez bizonyos időszakonként metszést igényelnek. Ez a legtöbb esetben az ifjítást szolgálja, de van, hogy beteg részek leválasztására, vagy a veszélyes, túlnőtt ágak lefűrészelésére is szükség van. A metszések szakszerű elvégzése növeli kertünk esztétikai értékét.

A virágágyak dekoratív és feltűnő ékességei kertünknek. Nemcsak kialakításuk jelent nagy feladatot, hiszen ahhoz, hogy sokáig szépek, szemnek tetszőek maradjanak, folyamatos gondoskodást igényelnek. Az elpusztuló növényeket, egynyáriakat érdemes rendszeresen pótolni, szükség szerint tápanyagról és gyomlálásról is gondoskodni kell. Egy szépen rendezett virágágy egész évben díszíti a kertet.

Az öntözőrendszerek ma már elengedhetetlenek egy kert létesítésénél. Egy igényes kert növényei megkövetelik a napi rendszerességű és megfelelő minőségű locsolást. A kivitelezés során nagy gonddal, megfelelő szakértelemmel kiépített rendszer azonban igényelhet kisebb-nagyobb igazításokat, javítgatásokat a kert átadása után is, hiszen a használat, külső beavatkozás, vagy akár egy háziállat is sokszor okozhat kárt az öntözést szolgáló berendezéseken.

Hozzáértő kollégáinkkal örömmel segítünk Önnek az öntöző karbantartásában, fejlesztésében is! Rendszeres feladataink közé tartozik az építés mellett a már meglévő rendszerek felülvizsgálata, valamint az őszi lezárás és a tavaszi beüzemelés is.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Add a Facebook-hoz
CITI KERT BT. Táj-és Kertépítész Stúdió
1024 Bp. Buday László u. 7. | Fax: +36 1 316 6732
Minimum felbontás: 1024 x 768
Grafika és kivitelezés: MandG.Web